Kohtaamispaikka Mukana

Kohtaamispaikka MUKANA

MUKANA on kaikille avoin kulttuurienvälinen kohtaamispaikka Tampereen keskustassa. Meillä voi oleskella, tutustua uusiin ihmisiin ja harrastaa erilaisia asioita, esim. harjoitella suomen kieltä, laittaa ruokaa yhdessä ja osallistua retkille. Mukanan ohjaajat suunnittelevat toimintaa yhdessä kävijöiden kanssa ja vetävät ryhmiä. Ohjaajien kanssa voi halutessaan keskustella myös kahden kesken. Mukanassa on käynyt vuodesta 2017 lähes 30.000 kävijää.

Tarkemmat tiedot ohjelmistamme löytyvät Facebookista. Lisätietoa löydät myös täältä: Instagram ja www-sivusto.

Mukana is an intercultural meeting place at Tampere and it’s open for everyone. You can spend time there, get to know new people and do different things for example practice Finnish language or make food together. We can go on day trips and also go into interesting events. The instructors plan the activities together with everyone and lead groups. You can also have private conversations with the instructors if you wish. Almost 30,000 visitors have visited Mukana since 2017.

Further information from our programs at Facebook. More information also at Instagram and at our webpage.

Lisätietoja/More information: kohti@nauha.fi   puh/tel.

TÖIHIN MUKANAAN? OLETKO OIKEUTETTU 100% PALKKATUKEEN TAI TYÖKOKEILUUN

Mukanasta voit löytää työpaikan Tampereen keskustassa. Tehtäviin kuuluu mm. ryhmien ohjaaminen ja Mukanan kävijöiden kanssa jutustelu suomen kielellä. Toivomme hakijalta avoimuutta, kiinnostusta toimia erilaisten ihmisten parissa sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työvuorojen kesto osana illoista klo 19 asti (ei perjantaisin). Työsuhteen kesto on työkokeilun osalta 4 – 6 kk ja palkkatukipaikan osalta mielellään 12 kuukautta. Mukanassa käytettävä kieli on suomi. Palkkatukipaikka edellyttää hyvää suomen yleiskielen tasoa (taitotasovaatimus C).

Oletko sinä työtön ja kiinnostunut tai olisiko tuttavissasi joitakin, joita työ Mukanassa voisi kiinnostaa. Varmista ennen hakemista että sinulla on TE-toimiston hyväksyntä työkokeiluun tai 100% palkkatukeen. Ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä kuvaus itsestäsi sähköpostiin kohti@nauha.fi otsikoksi Mukana palkkatuki tai työkokeilu.