Duunarin tarina

Timo Järventausta

Tulin Nauhaan töihin Kaukajärven yksikköön v. 2002 (Tamp. Sininauha ry). Ajattelin alkuun määräaikaisen työsuhteen jäävän lyhyeksi, etenkin kun minulla ei ollut varsinaisesti alan koulutusta eikä kokemusta. Työssä olin ollut ennen kaupallisella- ja huolinta-alalla. Hain paikkaa väliaikaiseksi työksi, että voin rauhassa hakea muita töitä tai miettiä koulutus mahdollisuuksia. Kävikin toisin. Löysinkin itselleni työn tai työ löysi minut, joka ns. kolahti. Työn, joka oli mielekästä, mielenkiintoista ja työyhteisön, joka halusi minut osakseen. Ammatti auttamistyössä alkoi tuntua oikein hyvältä vaihtoehdolta tulevaisuuden suunnittelussa. Sain ensikosketuksen Nauhalaisuuteen.

 

Seuraavien vuosien aikana tapahtui paljon työelämän puolella. Suoritin työn ohessa Nauhassa lähihoitaja- ja yhteisöhoidonkoulutuksen sekä johtamisen erikoisammatti tutkinnon. Sain 2009 ensimmäisen oman yksikön vetovastuun Lempäälästä. Nauhan aikana on tapahtunut työssäni paljon hienoja ja hyviä asioita, jotka ovat pitäneet minut talossa ja saaneet minut kiinnittymään Nauhalaiseksi yhä vahvemmin. Se on sitä yhteenkuuluvuutta ja yhteishenkeä, jota yritän itsekin omalta osaltani luoda ympärilleni.

 

Maailma ja yhteiskunta muuttuvat, työnkuva muuttuu ja siihen täytyy valmistautua. Haluan kehittää johtamistaitojani, saada ja jakaa kokemuksia ja myös kokemusta, jota reppuun on Nauhalaisuudesta matkalta jäänyt. Nauha on ollut minulle hyvä ja haluan antaa myös muille takaisin sitä hyvää, minkä olen siltä saanut.

Timo Järventausta