Kumppaneiden kertomaa

Citywork Pirkanmaa Oy

Yhteistyömme Nauhan kanssa on toiminut erinomaisesti ja se on ollut toimivaa, nopeaa ja kaikkia osapuolia hyödyttävää. Olemme toteuttaneet niin työnhakuvalmennusta kuin työhaastatteludemojakin Nauhan eri valmennusryhmille sekä rekrytoineet useita Nauhan hankkeiden ja valmennusten kautta tulleita osaavia työnhakijoita eri pituisiin työsuhteisiin asiakasyrityksiimme.

Nauhan kautta työpaikkoja hakeneet työnhakijat ovat olleet motivoituneita ja innokkaita ja heidän mahdollinen sopiminen esimerkiksi Avustajapalveluidemme tehtäviin on kartoitettu Nauhalla jo valmiiksi.

Tulemme jatkamaan ja kehittämään yhteistyötämme myös tulevaisuudessa, tämänkaltaisessa yhteistyössä kaikki voittavat, kertoo Milla Kupiainen Cityworkilta Tampereelta.

Citywork tuottaa työnteon tuloksia parantavia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Vuonna 2015 Citywork työllisti noin 2 400 työntekijää ja on 12 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa.

Citywork SOTE-palvelut tukevat vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä lapsiperheiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella.

www.citywork.fi

www.avustajapalvelut.fi

citywork-logo

Yhteyspäällikkö Milla Kupiainen