Kumppaneiden kertomaa

SirkusRakkaus­PumPum Ry

Olemme tehneet Nauhan kanssa tapahtumayhteistyötä Nauhan järjestämissä tapahtumissa kuten Asunnottomien jalkapallon SM-kisoissa sekä Vilusen Kartanon sadonkorjuujuhlissa tavoittaen tapahtumien kautta uudenlaista toiminnastamme kiinnostunutta asiakaskuntaa vieden eteenpäin ilosanomaamme.
Nauhan ja yhdistyksemme arvot ovat samankaltaiset ja yhteistyömme on ollut helppoa ja toimivaa, tulemme jatkamaan yhteistyötä myös tulevaisuudessa vain taivaan ollessa rajana, kertoo Piritta Suominen.

”PellePändi, Pyörätuolitanssia, GraffitiSirkusta, Graffitikursseja ja Seikkaliluteatteria! Tampereen kaupungin Vuoden kulttuuritekona sekä Tukilinjan vuoden toimijana palkittu SirkusRakkausPumPum tuottaa positiivisella vallankumousenergialla toteutettuja työpajoja, tapahtumia ja tuotantoja mm. tapahtumiin, festivaaleille, kouluille, päiväkodeille, teattereille ja ravintoloille Pirkanmaalla ja ympäri Suomea.

Esteetön ja täysin uudenlainen konsepti on vallannut katuja, puistoja ja kulttuuritapahtumia herättäen laajaa kiitosta ja kiinnostusta, avaten lastenkulttuurin aivan uusia genrejä mm. pyörätuolitanssia, taaperoiden spraymaalausta ja yökerhojen loisteessa järjetettäviä toiminnallisia lastendiscoja. Yhdistyksen tavoite on tasavertaisuuden ja arkiluovuuden edistäminen musiikin, teatterin ja kuvataiteen keinoin, vieden toimintaa sinne missä ihmiset ovat, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. ”

Facebook

sirkusrakkauspumpum

Toiminnanjohtaja Piritta Suominen