Yhteisöllinen asuminen

Yhteisöllinen asuminen on asumispalvelu, jossa yhdistyvät itsenäinen elämäntapa ja yhteisön tarjoama tuki. Tämä asumisen muoto on suunniteltu tarjoamaan suurempaa vapautta verrattuna perinteiseen ympärivuorokautiseen palveluasumiseen, ilman yöllistä hoivaa.

Yhteisöllinen asuminen sopii erityisesti henkilöille, jotka kaipaavat tukea päivittäisissä toiminnoissaan, kuten lääkehuollossa ja aterioinnissa, mutta jotka kykenevät selviytymään suurelta osin itsenäisesti.

Me Nauhassa tarjoamme yhteisöllistä asumista valikoiduissa yksiköissä. Jokaiselle asukkaalle suunnitellaan yksilöllisesti räätälöity palvelukokonaisuus. Asukkaat saavat oman huoneen tai asunnon, jossa on myös keittiö ja pääsy yhteistiloihin. Henkilökunta on paikalla päivittäin tukemassa asukkaita ja järjestämässä monipuolista toimintaa, kannustaen aktiiviseen osallistumiseen yhteisön elämään.

Yhteisöllisen asumisen tilat sijaitsevat Kaukajärven kartanon pihapiirissä.

Kiinnostuneiden tulee aluksi ottaa yhteyttä hyvinvointialueen sosiaalitoimeen tai tiedustella lisätietoja suoraan Lotalta sähköpostitse: lotta@nauha.fi.