Nauhakodit Lempäälä

Nauhakodit Lempäälä

Lempäälässä Nauha ry ylläpitää tukiasuntoja neljälle henkilölle sekä päiväkeskustoimintaa Sinisessä talossa, osoitteessa Tampereentie 1. Päivätoimintakeskuksessa on mahdollisuus ruokailla, pestä pyykkiä, peseytyä sekä osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Työntekijät neuvovat ja auttavat erilaisissa elämän ongelmatilanteissa sekä antavat asiointiapua. Talossa on myös mahdollista osallistua kuntouttavaan työtoimintaan.

Lempäälän toimipisteessä toimii Sinitiimi, joka tekee vapaaehtois- ja vertaistukityötä. Sinitiimi suunnittelee ja järjestää aktiviteetteja esim. bingoa, erilaisia tapahtumia, retkiä, myyjäisiä yms. mielekästä tekemistä päivätoimintakeskuksen kävijöille.

Päiväkeskustoimintaa järjestetään myös Lempäälän ev.lut seurakunnan Puistolinnan tiloissa, osoitteessa Himminpolku 13. Puistolinna on idyllinen virkistäytymispaikka järven rannalla ja luonnon rauhassa. Tiloissa kokoontuu ryhmiä ja siellä järjestetään kuntouttavaa työtoimintaa. Maanantaisin lämpiää rantasauna klo 11-14.

Aukioloajat:

Sininen talo

ti-pe klo 8 – 13

Puistolinna

ma klo 8 – 13

lempaala

 

 

 

 

 

 

 

yksikön johtaja Timo Järventausta

puh. 0400-860953
timo.jarventausta@nauha.fi

Osoite:

Nauhakodit Lempäälä

Tampereentie 1

37500 Lempäälä

040-720 1044