FRWRD – ETEENPÄIN – Hanke ja avoimet työpaikat

Nauhalla on käynnissä työllisyyspoliittinen FRWRD-hanke. Hankkeen kohderyhmänä ovat pitkäaikaistyöttömät, ohjauksen ja tuen tarpeessa olevat nuoret, yli 50-vuotiaat, joilla osaamisen kehittämisen ja/tai työllistymisen tuen tarve, sekä heikossa työmarkkinatilanteessa olevat.

Hanke tarjoaa työkokeilu ja – palkkatukipaikkoja erilaisissa työtehtävissä Nauha ry:n eri yksiköissä. Sovittujen työtehtävien lisäksi tavoitteena on parantaa asiakkaiden työelämävalmiuksia ja työllistymismahdollisuuksia. Hankkeen asiakkaille tarjotaan tukea myös digiosaamisessa ja työkyvyn arvinoinnissa. Asiakkailla on myös mahdollisuus osallistua opinnollistamiseen ja osatutkintojen suorittamiseen.

Tule mukaan hankkeeseen lähettämällä avoin hakemus sähköpostilla tai soittamalla hankkeen valmentajille!

VALMENTAJAT:

Marko Herckman p. 045 261 8397 marko.herckman@nauha.fi

Jenna Tennilä p. 050 3035970 jenna.tennila@nauha.fi

 

Avoimet palkkatukipaikat (100 % palkkatukioikeus vaaditaan), myös työkokeilu mahdollinen kaikkiin toimintoihin. Palkkatuetussa työssä viikkotyöaika 24 tuntia 55 minuuttia/vko. Työ sijoittuu arkipäiviin 8-15 välille, jos ei toisin mainita. Työhakemukset sähköisesti frwrd@nauha.fi. Lisätietoja Marko Herckman, p. 045 261 8397.

 

Asiakaspalvelija

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun moninaiset työtehtävät Nauha ry:n asiakaskunnan kanssa. Työ vaatii hyvät tietotekniset taidot, sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnkuva on hyvin vuorovaikutteinen ja sosiaalinen. Aiempaa kokemusta ei vaadita, halu ja kiinnostus työskennellä ihmisten parissa asiakaspalvelutyössä riittää. Työhön perehdytetään ja vakinaisen henkilökunnan tuki on saatavilla koko työpäivän ajan. Työaika 24 h 55 min vko, ma-pe klo. 8-13. 100 % palkkatukioikeus vaaditaan.

Avustava ohjaaja Kaukajärvi 

Nauha ry hakee avustavia ohjaajia eri toimintoihinsa. Aikaisempaa ohjauskokemusta ei vaadita – Vuorovaikutustaidot ja kiinnostus ohjaustyötä kohtaan riittävät. Avustava ohjaaja toimii valmentajan työparina ja työtehtäviin kuuluu ryhmätoimintojen suunnittelua, sekä ohjaamista. Osatyökykyisyys ei ole este ja työtehtäviä pystytään räätälöimään osittain yksilöllisesti.

Nauhalta löytyy paljon erilaista ohjattavaa kuten keskustelupainotteisia ryhmiä, maahanmuuttajatoimintaa, liikuntaryhmiä, kädentaitoja ja luovia toimintoja (ohjattavat ryhmät löytyvät osoitteesta nauha.fi/tyotoiminta). Asiakaskunta on täysi-ikäistä. Hämeenpuistossa on Nauhan pelkästään nuorille (Alle 30-vuotta) suunnatut toiminnot. Avustava ohjaaja työskentelee tarvelähtöisesti eri ryhmissä. Moni meidän avustava ohjaaja on lähtenyt esim. opiskelemaan alaa työjakson jälkeen. Toimipiste ei valitettavasti ole esteetön.

Avustava ohjaaja Masiina

Nauha ry hakee avustavaa ohjaajaa palkkatuettuun työsuhteeseen Kaukajärvellä sijaitsevaan huoltohalli Masiinaan. Masiinassa tehdään esimerkiksi pienimuotoisia autojen huoltotöitä ja pienkoneiden-sekä polkupyörien korjausta. Työ sisältää työtehtävien ja asiakkaiden ohjausta. Kaikessa ei tarvi olla ammattilainen, kiinnostus alaa kohtaa riittää. Avustava ohjaaja työskentelee valmentajan työparina. B-ajokortti vaaditaan. Masiina toimii tällä hetkellä maanantaista keskiviikkoon 8-15, joten osa viikkotyötunneista sijoittuu Kaukajärven Vilusen kartanolle.

Siistijän työtehtävät Kaukajärvi ja keskusta

Siistijän työtehtävät Kaukajärven ja keskustan toimipisteissä. Aiempaa kokemusta ei vaadita.

 

Ylöjärvi

Avustava ohjaaja

Haetaan osa-aikaiseen työsuhteeseen avustavaa ohjaajaa palkkatuella Nauha ry:n Ylöjärven Nauhakodeille. Työt sijoittuvat pääasiassa yksikön päiväkeskukseen ja tukiasunnoille.

Työtehtäviin kuuluu:

  • Asiakaspalvelutyö päiväkeskuksessa
  • Lahjoitustavaroiden vastaanotto ja esille laitto
  • Asukkaiden asioinneissa avustaminen
  • Viriketoiminta asukkaiden kanssa (retket, ryhmät)
  • Odotamme sinulta:
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Itsenäistä työotetta
  • Ajokortti eduksi, mutta ei välttämätön.

Tehtävään edellytetään 100% palkkatukioikeutta.

Työ on osa-aikaista: 25 h/vko. Määräaikainen: 5-10 kk . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Yhteydenotot:

Timo Järventausta

Sinivainiontie 2

33470 Ylöjärvi

0400 860 953

timo.jarventausta@nauha.fi